Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 


Фотовиставка «Альпи 4000+»

2 листопада в виставковій залі обласної бібліотеки для юнацтва відкрилась унікальна виставка хмельницької мандрівниці, альпіністки та фотографа Наталії Мостової «Альпи 4000+».

Мандруючи найдивовижнішими куточками нашої прекрасної планети, Наталія завжди нерозлучна зі своєю камерою, намагаючись зберегти у своїх світлинах уламки простору та вихопити з плину часу моменти, що захоплюють і тривожать струни її серця.

На її рахунку багато гір та вершин, а влітку 2018 року Наталія у складі альпійської експедиції альпіністів-хмельничан Миколи Колосовського (курівник групи) та В’ячеслава Морави здійснили сходження на 33 вершини різної складності, висотою понад 4000 метрів над рівнем моря у Альпах,що розташовані в межах Франції, Італії та Швейцарії. Експедиція тривала 2 місяці і за цей час Наталії вдалося відзняти велику кількість фотоматеріалів про сходження, життя альпіністів, красу та небезпеку гір.

Перебуваючи в Альпах, Наталія переповнилась емоціями і їй захотілось поділитись своїми почуттями та враженнями, показати всім бажаючим фантастичний світ, в який важко повірити, про існування якого більшість навіть не здогадується. Так виникла ідея фотовиставки, а допомогли її втілити в життя управління молоді та спорту Хмельницької міської ради, фотохудожник Сергій Аніськов та обласна бібліотека для юнацтва.

На виставці представлено 36 робіт. На відкритті були присутні учасники експедиції, які розповіли про екстремальні сходження.

Через призму об'єктиву Наталії глядачі можуть помилуватися красою Альп, що бачать тільки альпіністи. Виставка експонується до 15 листопада 2018 р.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона