Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 


Квест «Збери валізу Гаррі Поттера»

Надзвичайно цікавий квест в обласній бібліотеці для юнацтва організували фахівці відділу абонемента для читачів- учнів ліцею № 17 за мотивами книги Джоан Роулінг «Гаррі Поттер і філософський камінь».

Учасники квесту сформували дві команди, назви яких відповідали назвам факультетів Школи магів- «Гріффіндор» та «Пуффендуй». Обидві команди отримали завдання, розроблені бібліотекарями, що виступали в ролі чарівників, та мали знаходити підказки за різними маршрутами в усіх відділах бібліотеки, які, на час квесту, тимчасово були перейменовані відповідно до змісту книги. Юні слідопити рухалися вздовж провулку «Дірявий казан» та по «Алеї Діагон», завітали до крамниць "Совиний Торгівельний Центр Айлопс", "Мантії для всіх оказій від мадам Малкін", «Казани всіх розмірів», а також в книжкову крамницю «Флоріш і Блотс», купили у Хранительки совиної пошти декілька екземплярів газети «Щоденний віщун», а у Хранительки спогадів отримали цілу пляшечку спогадів . На всіх зупинках маршруту читачі відповідали на питання з книги, читали відповіді за допомогою дзеркальця та вогню, слухали гімн Хогвардсу. Потім команди спільними зусиллями склали пазл - фото Гаррі Поттера, перевірили чи зібрані всі речі для навчання в школі магів і отримали частування від «магів»- бібліотекарів– льодяники з різними смаками.

Такі сучасні форми популяризації читання та книги- роблять бібліотекою привабливою для юні,формують інтерес до літератури.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона