Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 


Палітра настрою

16 жовтня у виставковій залі Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва відбулось відкриття традиційної щорічної виставки творчих робіт випускників Хмельницької спеціалізованої школи №27 ім. Дмитра Іваха “Палітра настрою”. Вже восьмий рік поспіль потужний навчальний заклад разом з бібліотекою дають можливість хмельничанам оцінити творчі доробки та потенціал учнів 11 класу. Презентувала творчість своїх учнів педагог-наставник Марія Володимирівна Крамар, яка є організатором цього мистецького проекту. Яскрава експозиція відображає творчі пошуки, знахідки та експерименти вчителя та її учнів. Колекція складається з 30-ти випускних учнівських робіт різних образотворчих технік, сюжетів, барв, настроїв. Це і традиційний живопис, і змішана техніка, вишивка бісером, паперова мозаїка, ізонитка, ниткографія, різьблення та випалювання, шиття.

Вдивляючись в роботи, хочеться доторкнутись до струн «декоративної» гітари Андрія Стикіна, який образотворчими засобами передав в роботі свою любов до музики. Карина Бойчунь «Вартові Галактики», Катерина Яїчко «Андромеда», Богдан Жук «Галактика Медуза» запрошують пізнати таємниці Всесвіту. Дарує «Подих осені» в акварельному зображенні Юлія Гунько. Талановиті у своїй декоративній творчості Діана Сельська, Вікторія Новачок та Крістіна Забіяка розвивають барвисті цікаві образи, породжені власною уявою і реалізовані в техніках живопису, змішаної техніки та шиття- «Калейдоскоп», «Bicicleta», «Веселі українці». У глядача виникає бажання пройтись вулицями живописного “Зачарованого міста” Сніжани Гензери. Цікавим був коментар вчителя Марії Крамар до історії створення деяких найоригінальніших творів. Серед них — чарівний “Диво-птах” Катерини Несмілої- павич, виготовлений з пластикових пляшок, який став арт-об'єктом для фотографування ще задовго до відкриття виставки.

На відкриття завітали методист з естетичних дисциплін міського Департаменту освіти та науки Хмельницької міської Ради Т.П.Годлевська, директор Хмельницької спеціалізованої СЗОШ №27 П.П. Андрощук, заступник директора з виховної роботи Т.Я.Марчук.

Учні 9-х класів школи, студенти Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії, що завітали на презентацію творчості молодих художників, отримали яскраві, позитивні емоції і поштовх до власної творчості.

Прикрасили свято музичними дарунками студенти Хмельницького музичного коледжу ім.В.Заремби Вероніка Пшечук та Аліна Кремінська.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона