Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 


Місце зустрічі - бібліотека

Безліч позитивних вражень, хвилю приємних емоцій відчули хмельничани і гості міста, які прийшли цілеспрямовано або опинились випадково біля Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва 27 вересня, напередодні Всеукраїнського Дня бібліотек. Протягом дня на майданчику біля бібліотеки вирувало осіннє свято спілкування «Місце зустрічі-бібліотека» під гаслом девізу УБА 2018 року: «Бібліотек@ - все тут, всі тут!». Цей захід об’єднувала атмосфера родинного тепла та книги.

Працівники бібліотеки підготували для всіх, хто любить книги, бібліотеки та читання низку локацій, де можна було познайомитися з книжковими новинками і незвичайними виданнями, виявити свою ерудицію у літературних, краєзнавчих бліц-вікторинах, відгадайках, за участь в яких отримували книжкові сюрпризи і солодкі призи, а також пограти і розважитись, взяти участь у майстер-класах і навіть, отримати літературне передбачення від «Книжкового оракула»!

Усі бажаючі мали змогу познайомитися з книжковими хітами різноманітних рейтингів, літературою для саморозвитку та дозвілля на локаціях «Книжковий врожай осені», «Книжковий набір успішної людини», «Книги-ювіляри 2018», «Світ ваших захоплень», взяти участь у майстер-класах від наших бібліотекарів з виготовлення сувенірів та приємних подарунків для друзів і близьких. Тут розписували печиво королівською глазуррю, вчились робити віночки-обручі зі штучних квітів, книжкові закладки з яскравих стрічок та інші гарні та стильні сувеніри. Приємну згадку про свято можна було отримати на святково-атмосферній локації «Осінній фейс-арт», де можна було зробити селфі чи фото, також у цей день наші читачі залишили свої відгуки та побажання на стікер -пано, створивши колективну інсталяцію «Побажай бібліотеці!».

Отже, в цей день щирі серця бібліотекарів створили атмосферу теплоти і піднесення та довели, що сучасна бібліотека сьогодні – це синтез книжок, комп’ютерів, зустрічей, спілкування, навчання, ігор, це те місце, де читачі завжди можуть розраховувати на допомогу професіонала, а навколишня осіння краса, сонячний день, гарний настрій, літературне та інтелектуальне спілкування, пахощі квітів, якими було наповнене повітря – усе це зробило свято чудовим, душевним і дуже радісним для усіх!

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона