Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 2
НайгіршеНайкраще 

Батько – оборона роду і держави

З давніх часів у нашого народу по-особливому шанують і поважають чоловіка, бо він – батько, господар, воїн. Його слово є вагомим і авторитетним. Приклад батька у сім`ях завжди мав особливе значення. Батьківщина від слово – Батько, вона у нас одна, як і батько – один. Батько назавжди залишає відбиток у дитячому серці.

День батька відзначається в багатьох країнах світу. Його засновницею вважається американка місіс Додд, яка запропонувала відзначати свято батька у 1910 році і відтоді цей день в багатьох країнах світу відзначається на офіційному рівні.

В Україні День батька - свято порівняно молоде. Воно започатковане 18 вересня 2009 року і з того часу відзначається в третю неділю вересня. В цей день ми виказуємо своє особливе шанування батькам, загальнолюдським сімейним цінностям, які дуже актуальні в важкий час війни, коли чоловіки – оборонці родини і країни.

18 вересня 2018 року працівники відділу періодики Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва спільно з міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та міським управлінням праці і соціального захисту населення організували в бібліотеці святкову програму до Дня батька – «Тато - захисник своєї сім’ї і своєї країни».

Учасниками свята були викладачі Хмельницької Національної академії прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького: Олег Обухівський- батько 4 дітей; Сергій Онищук, Владислав Озимовський, Кирило Пантелєєв- батьки, що виховують по трійко дітей.

Відбувалась задушевна розмова із батьками, які кожну хвилинку свого вільного часу, а його не так багато у військових, проводять із своїми синами і доньками, виховуючи справжніх патріотів. В їх багатодітних родинах авторитет батька відчувається в усьому.

Голови сімейств розповіли історії своїх родин, поділилися секретами виховання, де головне - жити по закону совісті, правди і любові.

Вітань і подарунків в цей день було багато. Татусів привітали працівники бібліотеки, директор Хмельницького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Мар’яна Любецька, заступник начальника відділу управління праці та соціального захисту Тетяна Корольова, студенти Хмельницької гуманітарно – педагогічної академії та Хмельницького музичного коледжу.

Бібліотекарі презентували книжкову виставку «Батько - оборона роду і держави».

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона