Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

Творчість Джона Гріна

12 вересня працівники відділу абонементу Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва провели лабораторію читацького смаку «Творчість Джона Гріна» учням 10 класу ЗОШ №13 ім. М. Чекмана. Бібліотекар розповіла про факти з його біографії, життєві пріорітети й особливості світовідчуття, що знайшли вираження у творчій діяльності. Учні дізнались, що надихало письменника на сворення його романів. Також школярі дізналися, що з семи написанних автором романів, три вже екранізовані, що його романи отримували нагороду Майкла Л. Принца від Американської бібліотечної асоціації, ставали переможцями щорічної премії імені Едгара Алана По, неодноразово були у списку бестселерів за версією журналу «Нью-Йорк Таймс», що за роман «Провина зірок» в 2014 році за версією журналу «Таймс» письменник увійшов в список 100 найвпливовіших людей світу.

Десятикласники дізнались про створення роману «У пошуках Аляски», переглянули відео, взяли участь у інтерактивній грі «Хмарка думок» використовуючи цитати із роману «У пошуках Аляски». А ще фахівець заінтригувала старшокласників сюжетом роману «Досить, Катрін», зачитала їм уривок з книги й учні спробували закінчити думку однієї з героїнь твору власним реченням, що засвідчило наскільки вірно вони зрозуміли ідею твору.

Дізнались, що захоплюючий сюжет про самореалізацію підлітків в суспільстві, про дружбу і любов який описаний в романі «Паперові міста» не залишили без уваги кінокомпанії, переглянули відео.

Також взнали, що на написання роману «Провина зірок» автора надихнув досвід роботи з хворими дітьми, також взнали про те, що 2 частини із книги «Сиклер» увійшли в роман «Провина зірок», дізнались, що одна із цитат трагедії Шекспіра «Юлій Цезарь» і розкриває сенс твору, переглянули відео. Учні написали на зірочках «підбадьорення» для невиліковно хворих підлітків.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона