Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 

Дивовижна астрономія

Завершальним акордом літа став науково-пізнавальний квест «Дивовижна Астрономія», який провели разом Центр анімаційних мистецтв Оксани Мергут та відділ мистецтв обласної бібліотеки для юнацтва.

Для астрономічного квесту були заздалегідь підготовлені завдання. Команди учасників їх послідовно виконували , а результати були оголошені в кінці космічної подорожі.

На старті зібралися ті, хто давно мріяв про підкорення безмежних просторів нашої Галактики і ця космічна подорож саме для таких відчайдух!

Неймовірні пригоди, цікаві завдання, карколомні загадки та велика порція гарного настрою – все це вмістив в собі квест. Виконуючи завдання, учасники дізналися багато наукових фактів, розвинули свою фантазію та перевірили швидкість реакції.

Але спочатку діти підготувалися, перечитавши книги про космос з фонду бібліотеки та переглянувши науково-популярні фільми «Як народжуються зірки» і «Парад планет».

А далі вечірній Хмельницький перетворився на міжпланетний простір. Дві команди на місцевості відшукували планети та запалювали зірки. Перейменовували вулиці і вчилися орієнтуватися по зірках. Вдивляючись в безкрайній простір зоряного неба, учасники квесту зрозуміли скільки таємниць і загадок зберігає нескінченно прекрасний космос ...

Молодшу групу супроводжували по місту веселий Астроном та його помічник. Пересуваючись з пункту в пункт, на протязі всього шляху, учасники квесту проявили кмітливість, креативність і винахідливість. Відшукали непрацюючий планетарій і заклад, де, як зірки, поєднуються долі, а також вулицю, назва якої - прізвище першої людини , що побувала у космосі.

Задоволені пошуками небесних тіл у темряві втомлені, але щасливі повернулися до бібліотеки, де кожен запалив свою зірку на світловому екрані за допомогою лазерів і назвав її . Діти отримали сертифікати та зіркові солодощі.

Веселі канікули в бібліотеці закінчились. Далі всіх чекають серйозні справи- навчання і творчість.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона