Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

Міжнародний Олімпійський день в бібліотеці

Щороку, починаючи з 1948 -го, 23 червня світова громадськість відзначає Міжнародний Олімпійський день, запроваджений на честь відродження Олімпійського руху.

Свято має вже свої традиції як в світі, так і в Україні. Цього дня прийнято влаштовувати різні спортивні заходи , а також концерти, виставки, лекції, головною метою яких є популяризація олімпійських ігор та здорового способу життя.

Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва теж активно сприяє поширенню серед молоді олімпійських принципів та сприяє формуванню здорового способу життя в юнацькому середовищі. Зазвичай бібліотечний Олімпійський день проходить на майданчику під відкритим небом . Але цьогоріч несприятливі погодні умови змусили організувати відзначення свята в приміщенні. У відділі читального залу для всіх користувачів діяла книжково-ілюстративна виставка “Світ спорту і спорт світу”. Відвідувачі змогли долучитися до перегляду найцікавіших видань з історії олімпійського руху, видань про сучасні олімпіади, про відомих спортсменів, які одержували перемоги на іграх, про спортивні змагання, про різні види спорту. Багато з представлених книг та альбомів були подаровані нашій книгозбірні Хмельницьким відділенням Олімпійського комітету. Бібліотекарі розповідали читачам про олімпійців з Хмельниччини та пропонували цікаві публікації про їх спортивні перемоги.

Цілий день біля виставки купчились зовсім юні і старші користувачі, виявляючи неабияке зацікавлення представленими виданнями.

Мета таких акцій не лише інформувати молодь про спортивні здобутки інших, але й мотивувати до занять спортом, до ведення здорового способу життя.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона