Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 2
НайгіршеНайкраще 

Скрипка моєї душі
Сольний концерт Марії Маковій

Випускниця відділу «Оркестрові струнні інструменти» (клас педагога Т.М.Левчук ) Хмельницького музичного коледжу ім. В. Заремби Марія Маковій дарувала свій виконавський талант на сольному концерті «Скрипка моєї душі», який відбувся нещодавно на малій сцені обласної бібліотеки для юнацтва.

Цікава творча програма складалась з музичних творів відомих композиторів Й.-С. Баха, Г. Венявського, К. Дебюссі, Ю. Мейтуса. Яскраві музичні образи, створені композиторами, прокоментовані в музикознавчому слові викладачем по класу скрипки Т.М.Левчук.

Шлях в мистецтво юній скрипальці проклала творча родина педагогів -музикантів. Навчалась в Понінківській ДМШ. Додавала впевненості у виборі фаху і підтримка її педагога Тетяни Миколаївни Левчук. За плечима студентки музичного коледжу щоденна відповідальна, наполеглива, кропітка праця з інструментом, участь в концертах, музичних конкурсах, фестивалях. Марія неодноразово прикрашала своїми музичними номерами арт- проекти відділу мистецтв бібліотеки.

У 2016 році Марія Маковій здобула ІІ премію на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі виконавців на оркестрових струнних інструментах імені Ю.П. Хілобокова, що проводився у м. Кропивницькому , у цьому ж році здобула І премію на ІІ Всеукраїнській музичній олімпіаді «Голос Країни» (м. Київ). Вона - лауреат Всеукраїнського мистецького огляду-конкурсу «Нові імена 2017 рр.»( 1-е місце) та Вінницького міжнародного конкурсу (1-е місце), обласний стипендіат.

Серйозну, цілеспрямовану, творчу особистість помітили в музичних колах й запросили до симфонічного оркестру Хмельницької обласної філармонії.

Учасниками концерту, напередодні Дня скорботи та вшанування жертв війни в Україні, стали жінки – ветерани, члени клубу «Бойова подруга».

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона