Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 2
НайгіршеНайкраще 

Мистецьке літо запрошує

Скільки емоцій, посмішок, нових вражень, відкриттів, творчих знахідок дарує юним хмельничанам літня програма відділу мистецтв обласної бібліотеки для юнацтва «Мистецьке літо запрошує».

Талант, творчість та експерименти об'єднали відвідувачів відділу - юних митців, студійців Центру анімаційних мистецтв Оксани Мергут в прагненні збагатити своє дозвілля. Літо в них насичене яскравими подіями в бібліотеці. А розпочалось воно цікавою та змістовною творчою програмою «Мистецтво єднає» до Міжнародного Дня захисту дітей. Учасники дійства не тільки змогли розшифрувати прислів'я «Від науки міцніють руки», складаючи пазли, але й прочитати за допомогою дзеркала «таємне послання», написане незвичним способом, а головне - навчились злагоджено працювати в команді. З захопленням діти експериментували над варіантами гри «Як пройти через звичайний аркуш паперу». Колекція запропонованих бібліотекарями книг допомогла юним художникам в дослідженні властивостей фарби, паперу, води.

В ході реалізації творчої програми її учасники вивчали популярне мистецтво street-art, цілком справившись з завданням віртуальної вікторини віднайти відомі мурали міста Хмельницького. Арт - екскурсія до муралу «Дні сталої енергії» допомогла художникам-початківцям збагнути, як можна перетворити сірі та нецікаві стіни будинків на яскраві картинки. Втіленням художньої мрії про красу свого міста стало створення ними авторських муралів на макетах будівель, до малювання яких діти проявили неабиякі дизайнерсько-художні підходи.

Майстер - класи «Секрети аква – гриму» та «Цікаво про мехенді» занурили їх учасників у світ цікавинок, творчих знахідок. Разом з майстром Наталією Гайдамакою діти малювали традиційні орнаменти хною, знайомились з історією походження мистецтва біотату мехенді та спробували свої сили в такому оригінальному виді мистецтва як аква- грим. Полотном для зображення живописних образів стали їх власні обличчя та руки .

Вирували особливі емоції й під час феєричного бульбашкового шоу. Всі його учасники були в захваті від див, які вони самі створювали разом з чарівними бульбашками.

Кіновідеомайданчик пропонує дітям перегляди улюблених стрічок та мультфільмів. А грані вокального обдарування дітей відкриваються під час співу караоке.

Діти у відділі мистецтв творять і розважаються креативно.

Для таланту канікул не існує.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона