Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 

В юнацькій бібліотеці презентували «Адамантові намистинки»

За доброю традицією вже всьоме в Хмельницькій обласній бібліотеці для юнацтва презентував свій творчий доробок – альманах «Адамантові намистинки» прес-клуб «Юний журналіст»(керівник Ольга Володимирівна Валькова). На суд публіки представили також свої невеличкі книги Вікторія Клопотовська «Записки маленької людини» та Анастасія Боборикіна «Рожеві окуляри».

Щодо назви альманаху, то як зазначено у передмові, адамант - це рідкісний дорогоцінний камінь темно бузкового кольору, який володіє унікальними властивостями, в першу чергу міцністю. Саме міцністю, як і адамантові намистинки, вирізняється колектив юних журналістів. І не буває однакових намистинок, усі вони різні, але доповнюючи одна одну створюють розкішну прикрасу.

Альманах складається із журналістських дописів 16 юних авторів, які впродовж цього навчального року побачили світ у мережі Інтернет, у газеті Хмельницької міської ради «Проскурів» та у газеті ради міського учнівського самоврядування «Нова генерація міста» - «Від А до Я». Відкривають альманах одкровення кількох авторів «Чим приваблює мене професія журналіста», з фрагментами яких познайомила запрошених ведуча презентації - бібліотекар відділу краєзнавства обласної бібліотеки для юнацтва Вікторія Скляренко.

Кожен із матеріалів , вміщених в збірці, торкнувся серця читачів своєю юнацькою відвертістю, філософським змістом, змістовним та неупередженим висвітленням подій рідного міста, зокрема і проектів, що реалізовувались в юнацькій книгозбірні. Цікавість викликає «Американський щоденник» юної журналістки Євгенії Соболєвої, яка навчальний рік провела в США за програмою обміну. Присутні на презентації автори мали змогу поспілкуватись з аудиторією, розповісти про свою роботу над альманахом та про плани на майбутнє.

Варто зазначити, що вихованці прес – клубу «Юний журналіст» є неодноразовими призерами Всеукраїнських та міжнародних конкурсів.

Паралельно з презентацією альманаху, відбувся і випуск клубу. Отож зустріч була наповнена спогадами та добрими побажаннями, як на адресу випускників так і їх керівника.

З матеріалами презентованих видань можна познайомитись, завітавши до обласної бібліотеки для юнацтва.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона