Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 2
НайгіршеНайкраще 

Бібліотечне літо стартувало!

Працівники Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва активно долучаються до організації дозвілля своїх читачів, які відпочивають у пришкільних таборах. Яскраві казкові подорожі, майстер-класи, творчі конкурси, ігри, вікторини, пізнавальні години... Вони дарують читачам чудовий настрій, нові знання та море позитивних емоцій. 5 червня 2018 року працівники відділу періодики спільно з юристами Головного територіального управління юстиції в Хмельницькій області Іриною Щербиною, Наталею Фабро та Регіональним координатором взаємодій з громадськістю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Хмельницькій області Кузаєвою Оксаною провели для школярів пришкільного табору «Ніка» при НВК №6 правознавчу годину «Знай свої права». Дітям було корисно поглибити знання про свої права та обов`язки за статтями чинного законодавства України, Конвенції ООН про права дитини . Життєві приклади, конкретні ситуації змусили замислитися школярів над необхідністю знати, поважати і виконувати закони нашої держави, адже їх незнання не звільняє від відповідальності. Діти переглянули відеоролики правової тематики та взяли активну участь у вікторинах та рольових іграх, ознайомились з книжковою панорамою «Право: Вивчай! Знай! Поважай!», на якій представлені довідкові, інформаційні документні ресурси, які висвітлюють питання прав і свобод людини та громадянина в Україні та в інших державах, і прав дитини,зокрема.

Фахівці відділу абонементу для учнів молодшого шкільного віку теж провели ряд цікавих зустрічей. Діти переглядали пізнавальні відеоролики про унікальні книги, про чудернацькі бібліотеки. Їм були представлені нові захоплюючі,гарно ілюстровані книги сучасних та зарубіжних авторів. Читачі з ентузіазмом відповідали на питання літературної вікторини «Вгадай казкового героя», а також долучилися до гри «Чарівний кошик», предмети з якого асоціюються з сюжетами різних казок. Окрім літератури, бібліотекарі презентували школярам анімаційний фільм «Котигорошко» за мотивами української народної казки, а з учнями ЗОШ №1 провели майстер – клас з виготовлення антистресової кульки.

Відділ мистецтв залучає школярів до участі в майстер-класах “ Мистецьке літо запрошує ”. Їх зацікавили “Бульбашкове шоу”, “Секрети аква-гриму”. Творчі майстер-класи для учнів шкіл міста провела майстер Гайдамака Наталія.

Канікули тривають і в бібліотеці на школярів чекають цікаві зустрічі і незвичайні відкриття.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона