Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 

Мистецька палітра
арт-еко флешмоб до Європейського дня парків

Щорічно 24 травня в усіх країнах Європи святкують «Європейський День Парків». Ініціювала проголошення свята Федерація «Європарк» (Europarк Federation) – європейська організація, що об’єднує природні паркові території в тридцяти шести європейських країнах. Європейський День Парків символізує міжнародну солідарність щодо збільшення значення парків та заповідних територій, а також щодо розробки заходів по збереженню природних територій Європи. Дата святкування була обрана у зв'язку з тим, що саме 24 травня 1999 року в Європі були створені перші Національні парки (перші з майже трьох сотень національних парків, створених в Європі в наступні роки) — це були дев'ять Національних парків, заснованих у Швеції. З того часу природні території стали безцінною частиною природної і культурної спадщини Європи. В день екологічного свята відділ мистецтв обласної бібліотеки для юнацтва провів еко-арт флешмоб “Мистецька палітра”, спрямований на популяризацію національних природних парків України, збереження природного середовища та привернення уваги до природної краси України та Європи та її культурних надбань.

Темою Європейського дня парків 2018 року є взаємозв'язок між природною спадщиною та культурною самобутністю різних народів. Працівники бібліотеки разом з юними художниками намагалися прикрасити одну з найкращих вулиць міста, облаштувавши клумбу у формі мистецької палітри.

В веселку насаджених різнокольорових квітів додали національних мотивів. Квітковий колорит та форма клумби біля бібліотеки приваблює своєю оригінальністю та неповторністю. На ландшафтному майданчику вирував дух творчості, гармонії та краси. Будемо сподіватись, що проведення подібних творчих акцій стане традиційним.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона