Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

Подумаємо разом - вибереш сам

В житті кожної людини настає такий період, коли потрібно визначитися з вибором майбутньої професії. Цей важливий крок повинен бути добре виваженим, цілком усвідомленим. Не дати молодій людині розгубитися, правильно зорієнтуватися, знайти місце в світі професій - це покликання профорієнтації. Тому Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва спільно з міським центром зайнятості проводить інформаційно-просвітницькі заходи для старшокласників шкіл міста.

В рамках Місячника абітурієнта та Тижня профорієнтації фахівцями відділу читального залу проведено профорієнтаційний захід “Професії від А до Я” для старшокласників ліцею №17.

На захід були запрошені провідні фахівці з профорієнтації міського центру зайнятості Семенюк Валентина Іванівна та Нестерук Тетяна Борисівна, які поділилися з присутніми своїми знаннями та досвідом.

Про ситуацію на ринку праці міста, про те, що заважає правильному вибору професії, про професії актуальні та незвичайні, про ті, які поступово зникають і ті, які належать до ризику автоматизації, про онлайн курси, про все це та багато іншого дізналися ліцеїсти під час зустрічі.

Сподіваємось, що такі інформаційні зустрічі дають можливість учням оцінити переваги тієї чи іншої професії, усвідомити недоліки і помилки у виборі професії.

Увазі старшокласників була представлена література профорієнтаційного змісту з фондів бібліотеки на книжковій виставці “Обираємо професію разом”.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона