Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

Оголошення

Управління культури, національностей, релігій та туризму Хмельницької облдержадміністрації повідомляє про проведення в травні 2018 року громадських слухань на тему «Бібліотека і реалізація Цілей сталого розвитку ООН в Україні».

25 вересня 2015 року на засіданні Генеральної Асамблеї ООН було визначено комплексну програму, яка містить 17 Цілей сталого розвитку суспільства,що охоплюють різні сфери життєдіяльності людей. Бібліотеки входять у число провідних закладів культури, ефективна діяльність яких допоможе досягненню багатьох із зазначених завдань:забезпечення здорового способу життя громадян,супровід освіти всіх рівнів,створення умов для гендерної рівності,здійснення екологічної просвіти,подолання проблем бідності та безробіття тощо.

Запрошуємо представників владних структур, громадських активістів, засобів масової інформації, навчальних закладів, медичних установ,жіночих рухів, бібліотечних працівників, екологів долучитись до обговорення проблем впровадження Цілей сталого розвитку ООН в Україні у форматі круглого столу, який відбудеться в Хмельницькій обласній бібліотеці для юнацтва 25 травня 2018 р. о 15-00 год. (м. Хмельницький, вул. Соборна, 33).

Будемо вдячні та врахуємо пропозиції і зауваження, які приймаються до 20 травня 2018 р. включно на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду та за телефоном 65-85-16.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона