Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

День правового інформування

11 квітня 2018 року працівники відділу періодики і соціокультурної роботи Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва спільно з фахівцями Регіонального центру безоплатної вторинної правової допомоги провели для студентів ВПУ № 4 День правового інформування.

Ольга Чорна - начальник відділу організаційної роботи Регіонального центру безоплатної вторинної правової допомоги розповідала учням про правовий статус громадянина у нашій державі. Читачі ознайомились з нормативно-правовими актами, які регулюють права людини і громадянина та їх захист на національному і міжнародному рівнях. Підлітки ознайомились з процесом виникнення законів у суспільстві, на різноманітних прикладах із реального життя вчилися навичкам роботи з правовими документами.

Відбулась дискусія щодо того, що ми можемо назвати правами і свободами для кожної людини в світі. Учасники заходу переглянули фільм «Історія Декларації прав людини». З фільму читачі дізналися про права та свободи людини в різних країнах світу та боротьбу за їх реалізацію кожною людиною.

Бібліотекарі провели цікаву вікторину «Знавці правознавства». Читачі активно проявити себе - відповідали на складні запитання правознавчого характеру.

Для читачів була представлена книжкова виставка «Право: Вивчай! Знай! Поважай!». Особливу зацікавленість викликав розділ «Сам собі юрист», який містить літературу, що допоможе самостійно захистити свої права та інтереси.

Хотілося б щоб День правового інформування допоміг читачам не тільки навчитися користуватися своїми правами, але і дотримуватися правової поведінки у відносинах з іншими.

Учасники Дня правового інформування висловили бажання і надалі брати участь у правознавчих акціях бібліотеки.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона