Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

Поезія - це стан душі

До Всесвітнього дня поезії фахівці відділу читального залу Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва провели літературну годину, присвячену творчості Л.В.Костенко.

Справедливо кажуть, що життя поета - у його віршах. Про життєвий шлях, становлення характеру, погляди й переконання поета промовисто, як не зробить жоден підручник чи монографія, розповідають його поезії. Ліна Василівна Костенко - геніальний поет, людина рідкісної духовної краси і благородства, щира українка, поет любові і ненависті, боротьби і кохання. Маючи воістину Божий дар слова, вона є ще й лицарем честі, взірцем громадянської мужності. Таким поетом може пишатися будь-який народ світу, бо він є спадкоємцем кращих традицій не тільки своєї нації, а й усього людства.

Вчитуючись в поезії її збірок “Мандрівки серця”, “Над берегами вічної ріки”, “Річка Геракліта”, “Мадонна перехресть” та ін., читач відчуває задушевність, теплоту і дивовижну щирість автора.

Присутні на заході учні СЗОШ №6, ліцею №17, ЗОШ №18 мали змогу поринути у світ поезії, разом з бібліотекарями перегорнути цікаві сторінки життя та творчості поетеси. Пісні “Старесенька, іде по тій дорозі”, “Осінній день, осінній день, осінній”, “Усе на світі треба пережити” на вірші Л.Костенко у виконанні Ольги Богомолець та Зої Слободян, а також твори у виконанні поетеси у запису створювали неповторну атмосферу в залі. Книжкова виставка “У барвах поетичного слова” та слайд-шоу додали емоційного забарвлення бібліотечному заходу.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона